Меню Търсене

Trakia Students Rock

Възможности

  • Град
  • Природа

Работно време:

15:00 - 03:00 Билети: Дневни - 4лв(номални) 2лв.(учащи) Цели - 6лв(номални) 3лв.(учащи)

За втора поредна година под егидата на Тракийски университет в лицето на неговият ректор и целият декански състав, подкрепят  амбициите на студенти от унивеситета за провеждането на Рок фест. Покрайнините на града ще бъдат заляти от рок вълна на  групи от цялата страна и за гордост на организаторите вече и с международно участие. Не е малко работата по сбъдването на идеята за  подобно събитие, още повече, че това съвпада и с 20 годишнината  от създаването на университета. Студентски съвет, приятели и фенове на рок музиката са в единомислие и партньорски отношения. Няма да липсват атракциите, игрите с публика и гости.  Рок, бира и забавления, но  не липсват и каузи- тази година ще се проведе анти-спин кампания с  подаръци към всеки посетител още на входа и агитационни материали. В рамките на първият ден – 8 май, всеки който пожелае ще може да се прегледа напълно анонимно.

Председателя на студентски съвет  Иван Прокопиев е с абсолютната амбиция да докаже на всички свои колеги от висшите учебни заведения в България, че бъдещите специалисти, учащи в Тракийски университет – Стара Загора в различните браншове по икономика, бизнес, ветеринарна медицина, хуманна медицина, педагогика и още куп специалности могат да бъдат организирани и смели в идеите си.
Trakia Students Rock 2015 ЗАПОЧВА НА 8 МАЙ ОТ 19 ЧАСА С ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ В ПРИСЪСТВИЕТО НА ГОСТИ И ПРИЯТЕЛИ.
Пет каба гайди ще дадат старта на събитието, а от 20часа започва и истинският лайв ПОРАДИ МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА РОК ФЕСТА- ПОЛИГОНА ЗАД Тракийски университет, РОК МУЗИА ЩЕ ЗВУЧИ ДО  КЪСНО ВЕЧЕРТА. НА 9 МАЙ ОЩЕ В 15 ЧАСА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА АТРАКЦИИТЕ   СТУДЕНСТКО ГРАДЧЕ ЩЕ БЪДЕ ОЗВУЧЕНО ОТ РЕВА НА МОТОРИ И СТЪНТ ШОУ- ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН АДРЕНАЛИН НЕ САМО ЗА УЧАСТНИЦИТЕ , НО И ЗА ЗРИТЕЛИТЕ. ВСЪЩНОСТ , АКО ВЕЧЕ УСПЯХМЕ ДА ВИ ЗАИНТРИГУВАМЕ ДАТИТЕ СА 8 И 9 МАЙ.

МЯСТОТО- ПОЛИГОНА НА ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ

СИМВОЛИЧЕН Е ВХОДА, КОЙТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАПЛАТИТЕ ПРИ ВЛИЗАНЕТО СИ- ЗА УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ СРЕЩУ СЪОТВЕТЕН ДОКУМЕН ДВУДНЕВНАТА ТАКСА Е 3 ЛВ, ЗА ОСТАНАЛИТЕ ГОСТИ НА РОК ФЕСТА И 6 ЛВ. НА ВТОРИЯТ ДЕН- 9 МАЙ ЩЕ ИМА И ДНЕВНА ТАКСА, АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ОТКРИВАНЕТО НА 8 МАЙ. ДНЕВНИТЕ ТАКСИ СА ОТНОВО НА НИСКА ЦЕНА- УЧАЩИ – 2 ЛВ, А ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ 4 ЛВ.

ЕЛАТЕ И СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ТОВА СЪБИТИЕ, ЗА ДА НЕ ВИ РАЗКАЗВАТ ПРИЯТЕЛИТЕ ВИ , КОЛКО ДОБРЕ СА СЕ ЧУВСТВАЛИ.

Коментари

Забележителности в Стара Загора
Интересни места около Стара Загора