Меню Търсене

Аквапарк Слънчев бряг

Възможности

  • Курорт

Action Aquapark, Аквапарк Слънчев бряг. Тук всеки почитател на обсипаните със ситни водни пръски емоции, е добре дошъл! Едва попаднали на територията му и вече сте част от вихъра на забавлението. Разнообразните съоръжения, разположени върху площ от 36 декара, предлагат водни атракции и шеметни изживявани за всяка възраст, както и безброй незабравими споделени мигове. Защо ли?! Защото аквапаркът в Слънчев бряг е колективно начинание и забавление за цялото семейство. Да се сещате за нещо по-добро от това?! А какво точнода изберете – решавате сами!

Спускане по най-бързата пързалка със скорост от над 60 км/ч. Или изкачване – съответно спускане до и от най-високата пързалка – 18 метра, което пък можете успешно да разнообразите с катерене и преминаване през лабиринта от тунели, мрежи и въжета на Приключенския остров, за да бъдете буквално засипани с вода от Гигантската кофа. А може би, просто ще си починете върху някой надуваем ринг, лежерно-спокойно изминавайки разстоянието по повърхността на Ленивата река. И това са само част от предложенията на аквапарка в най-големия ни морски курорт.

Останалите ще откриете сред Черната дупка, Камикадзе, Туистър, Ниагара, Гигантската пързалка или Водния бързей – всички те наименования на атрактивни водни съоръжения, гаранция за все тъй обилно напоени с водни пръски необикновени емоции. Специално обособена Детска зона осигурява относителното спокойствие на родителите с по-малки деца, а че един ден от лятната семейна почивка на територията на аквапарка ще бъде приятно изживяване, е повече от гарантирано. При това – независимо коя от зоните за забавление ще изберете – Екстремна, Семейна, Детска или За отдих.

Разбира се, тук ще откриете и много обекти за бързо хранене, в които успешно да се подкрепите след емоционалните натоварвания.

Накрая, когато с желание или пък не, все пак трябва да си тръгнете от тук – просто не бързайте! Новаизненада ви очаква за довиждане. На специална фотоизложба, сред множество снимки, направени от таен фотограф през деня, е много вероятно да откриете увековечена собствената си емоция. Това всъщност представлява и целият престой в аквапарк, Слънчев бряг – низ от необикновениизненади, неочаквано-неподправени преживявания и забавни мигове, които се помнят цял живот….или поне до следващото лято.

Коментари