Меню Търсене

3D мапинг светлинно шоу в Габрово

3D мапинг светлинно шоу в нощта на карнавала в Габрово © Община Габрово

3D мапинг светлинно шоу в нощта на карнавала в Габрово © Община Габрово

Сградата на Община Габрово ще оживее за зрелищно 3D мапинг светлинно шоу, което ще завърши с празнична заря. Какво ще разкаже за живота, който тече в нея и около нея, сградата на общината, ще разберем на 21 май в 23:15 ч.

На следващата вечер, 22 май, от 21.30 пък ще видим повторение на историята за Рачо Ковача и създаването на Габрово, които познаваме от карнавала миналата година.

Група „Акага“ ще излязат на сцената след приключване на карнавалното шествие. Концертът им започва в 20.30 часа. След тях, в 22.00 часа, ще имаме честта да посрещнем „Тангра“. Групата се събира за първи път след 20 години и именно Габрово ще бъде домакин на първия им концерт.

Какво е 3Д мапинг?

Интерактивна инсталация с прожекция. Сензорно следене на движението на бордистите и интерактивна прожекция върху платформата. Отлична идея за иновативно и забавно представяне на продукти или бранд. 3 D прожекция върху три стени на помещението, в случая, представящо банкови продукти и услуги. Възможно е да се приложи във всяко помещение, като използва ефектно и впечатляващо спецификите му. Сченичен 3D мапинг върху декори. Отличен за конференции, форуми и други събития.

3D мапинг за откриването на контролната кула на летище София. Изключително сложен проект, но с невероятен ефект и презентация. Прожекцията се извършва едновремено върху кулата и умален неин макет в коктейлната зала. Презентация на продукт, комбинираща 3D мапинг и LED екрани. Иновативен начин за представяне на нови продукти в зала или на събитие. Може да бъде разработен и да включва интерактивна част за взаимодействие с аудиторията или посетителите.

3D мапинг инсталация с игрова част. Мапинга се извършва върху декор. В този случай посетителите редят пъзел от частите на бутилката върху таблет и това директно се прожектира върху декора на бутилката. 3D мапинг върху декор за медицински конференции, симпозиуми и представяния на продукти. Запомнящи се и раздвижени  презентации на фармацефтични продукти.

Коментари