Меню Търсене

Промени в движението заради събора в Рожен

Национален фолклорен събор Рожен 2006

Национален фолклорен събор Рожен 2006

Поради събора на народното творчество и животновъдство Рожен, се затваря за транзитно преминаване на пътни превозни средства проходът Рожен, участък от път ІІ – 86 Пловдив – Чепеларе – Соколовци – Смолян в отсечката от отклонението за Пампорово до с. Соколовци за периода на провеждане на Събора – от 06.00 часа на 17.07.2015 г. до 06.00 часа на 20.07.2015 г., съобщава Пътно управление – Смолян.

За преминаващите пътни превозни средства да се използва обходен маршрут: с. Проглед – Пампорово – Смолян – Соколовци и обратно, като през този период отпада забраната за движение на МПС с маса с товар над 3,5 тона през републикански път ІІІ-8641 Пампорово – Смолян.

Промените в режима за движението ще се сигнализират с пътни знаци и указателни табели, а водачите ще бъдат информирани своевременно и насочвани по отбивния маршрут от регулировчици. В района на събора организацията на движение ще се осъществява от служители на МВР.

Подари очаквания повишен трафик на движение по път ІІ-86 Пловдив – Смолян, се препоръчва на водачите на товарни автомобили да използват следният обходен маршрут:

Пловдив – Кричим – Девин – Стойките – к .к. Пампорово – Смолян и обратно

Коментари